AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 20:12
Kampen om vilde Werner: Derfor får Chelsea og ikke Liverpool tyskeren

Det lignede længe, at Timo Werner før eller siden ville blive Liverpool-spiller, men Chelsea har efter sigende nu overhalet Premier Leagues førerhold inden om, fordi Liverpool har trukket sig af økonomiske årsager.


Timo Werner til Liverpool. Det virkede som sommerens helt store transfersaga, der ville trække i langdrag for så at komme i hus på et eller andet tidspunkt. 

Jürgen Klopp ville have Werner, og Werner ville have Klopp og Liverpool. De to tyskere skulle i løbet af foråret have afholdt virtuelle møder, da Liverpool-manageren sætter stor pris på, at hans spillere har den rette mentalitet og personlighed. 

Der har bare hele tiden været en akilleshæl for Liverpool i jagten på den brandvarme angriber. Hans frikøbsklausul på £49 millioner udløber den 15. juni, og The Reds har angiveligt bedt RB Leipzig om at få mere tid til at gennemføre handlen. Om det har været en forhandlingstaktik fra klubbens side kan sagtens være, men nu ser det altså unægteligt ud til, at det har bidt dem noget så grusomt bag i. 

Ifølge adskillige, troværdige journalister har Chelsea forhandlet en kontrakt på plads med Werner frem til 2025, og det efterlader altså Liverpool i en situation, hvor de skal handle hurtigt, hvis de skal have spilleren, der af flere bliver kaldt for 'det perfekt match'. 

Men det forlyder nu, at Liverpool har trukket sig fra handlen af økonomiske årsager. Derudover har The Blues tilbudt Werner en særdeles attraktiv løn på 10 millioner euro om året, og Werner skulle angiveligt føle, at der er mere garanteret spilletid at hente i Chelsea. Det melder den den norske journalist, Jan Aage Fjortoft, og The Telegraph.

Den anerkendte The Athletic-journalist, James Pearce, slår nu også to streger under, at Werner skal til Chelsea og altså ikke Liverpool.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED