AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2019 14:03
Kamp om pladsen: Liverpool vil hente brasser som backup til Robertson

FC Porto-venstrebacken Alex Telles skulle stå højt på ønskesedlen på Anfield.


Andrew Robertson er utvivlsomt blandt de allerbedste venstrebacks i verden, og få andre spillere kan levere en assist på samme måde som den skotske landsholdsspiller.

Det skulle da lige være en spiller som brasilianske Alex Telles, der siden 2016 har lavet 13 mål og 48 assists for FC Porto i alle turneringer.

Det er ifølge Calciomercato ikke gået Liverpools næse forbi, og Premier League-førerholdet skulle have udset sig Telles som alternativ til Robertson.

Og det lyder faktisk ganske fornuftigt. James Milner kan også operere fra venstreback, men efter Alberto Moreno forlod klubben denne sommer, er Robertson den eneste deciderede specialist til positionen.

Chancerne for, at  The Reds investerer i en venstreback til sommer, ser ganske fornuftige ud, og Alex Telles er blandt de bedste på markedet.

Hans statistik er fremragende, og da hans kontrakt samtidigt udløber efter næste sæson, er der gode chancer for, at FC Porto kan være klar på at sælge den brasilianske landsholdsback til en overkommelig pris.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED