AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2022 16:44
Kæmpe VM-skuffelse gør ondt: Nu indkalder de til krisemøde

Fodboldforbundet indkalder til krisemøde i næste uge.


En gruppe bestående af Spanien, Tyskland, Costa Rica og Japan.

To pladser gav avancement til ottendedelsfinalen, og Tyskland formåede ikke at snuppe en af dem.

Således blev Die Mannschaft ekspederet ud af VM-slutrunden trods en 4-2-sejr over Costa Rica torsdag.

Nu skal Tysklands landstræner, Hansi Flick, og landsholdets fodbolddirektør, Olivier Bierhoff, deltage i et krisemøde. Det fortæller præsidenten for Tysklands fodboldforbund, Bernd Neuendorf.

- Du kan nok godt forestille dig, at i går var en kæmpe skuffelse for os. Exit gør meget ondt. Vi skal stadig kigge fremad. Derfor vil vi etablere et krisemøde for at finde ud af, hvordan vi håndterer denne situation, lyder det fra præsidenten for Tysklands fodboldforbund, Bernd Neuendorf, ifølge det tyske medie kicker.

- Min forventning fra den sportslige ledelse, er, at de udfører en grundlæggende sportslig analyse af denne turnering til mødet, men også at de udveksler synspunkter for tiden efter slutrunde, særligt med henblik på EM-slutrunden i 2024 i deres eget land, fortsætter Neuendorf.

- Denne analyse skal også indeholde et kig på udviklingen af landsholdet og vores spillestil siden 2018. Det er et krav, og et krav, vi som fodboldforbund har til den sportslige ledelse i denne situation, slutter Neuendorf.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE