Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 12:15
Kæmpe skandale: Liverpool spionerede på Manchester City

En afsløring om spionage fra Liverpools side mod Manchester City er nu kommet frem.


Det er blevet holdt hemmeligt. Helt indtil nu.

I september 2013 nåede Liverpool og Manchester City til enighed om en aftale, der betød, at the Reds betalte omtrent 10 millioner kroner til the Citizens efter en sag om spionage.

Det er i the Times, der i dag kan afsløre episoden, som avisen kalder for en skandale – og den største af slagsen i forhold til dårlig opførsel mellem to klubber i Premier Leagues historie.

Den engelske avis skriver endvidere, at Liverpool betalte Manchester City omtrent et år efter, at tre talentspejdere havde forladt de forsvarende engelske mestre til fordel for et job i den røde del af Merseyside.

Manchester City fandt sidenhen ved brug af eksperter i computerspionage ud af, at klubbens scoutingsystem var blevet benyttet af to af talentspejderne samt Liverpools nuværende sportsdirektør, Michael Edwards, flere hundrede gange.

Liverpool slap dengang med at betale 10 millioner kroner, men taget klubbernes rivalisering gennem de seneste par år in mente var the Reds muligvis ikke sluppet så billigt på nuværende tidspunkt, hvis forseelsen var fundet sted nu.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED