AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 15:05
Kæmpe prisfald: Napoli overvejer at sælge Koulibaly for £69 mio.

Napoli overvejer at sælge Kalidou Koulibaly, der har været rygtet til Premier League, for et noget lavere beløb end først antaget.


Kalidou Koulibaly har længe været et varmt emne i flere Premier League-klubber, og i sommer valgte Manchester United at gøre alvor af interessen, da de angiveligt bød £91 mio. for den senegalesiske midtstopper. 

Buddet blev dog afvist, og Manchester United valgte i stedet at købe Harry Maguire i Leicester for et rekordhøjt beløb, men De Røde Djævle vil måske gøre klogt i at genoptage jagten. 

Ifølge det italienske medie Il Mattino overvejer Napoli nemlig at sælge Koulibaly for et noget lavere beløb, end det Manchester United bød i sommer. 

Der har tidligere været rygter om, at Napoli kun vil slippe midtstopperen, hvis en klub betaler hans frikøbsklausul på £128 mio., men italienerne har angiveligt skiftet mening.

Il Mattino skriver, at Napoli er villig til at sælge ham for £69 mio., hvilket må siges at være et noget mere overkommeligt beløb. 

Udover United har Manchester City også vist interesse for Koulibaly, og ifølge Corriere dello Sport håber Pep Guardiola på at forstærke forsvaret med den bomstærke midtstopper. 

Mediet oplyser ikke, om Koulibaly selv har ytret ønske om at komme væk, men de skriver, at senegaleseren er en af de spillere, der har ansat bodyguards for at beskytte sig selv og sin familie mod klubbens ultra-fans, der ikke har været tilfredse med sæsonstarten. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED