Kæmpe overraskelse: Tottenham skal i FA Cup-omkamp efter vild afslutning

18.02.2018 Kl. 17:57
Lucas Moura og Harry Kane kom begge på måltavlen mod Rochdale, men det var ikke nok til at sikre Tottenham en billet til FA Cup-kvartfinalerne.

En stor opgave ventede Rochdale, der ligger i bunden af League One, da de her til aften fik besøg af Tottenham i den engelske FA Cup.

Mauricio Pochettino stillede med en slagkraftig startellever, men spillere som Harry Kane og Dele Alli startede på bænken, mens Christian Eriksen ikke var med i truppen.

I første halvlegs tillægstid udbrød tilskuerne på The Crown Oil Arena i stor jubel, da Ian Henderson bragte hjemmeholdet i front.

Lucas Moura var med fra start for Tottenham, og med en halv time igen skabte han balance i regnskabet med sin scoring til 1-1. Med 20 minutter igen blev Harry Kane skiftet på banen, og da gæsterne fik tildelt et straffe med få minutter igen, var det selvfølgelig Tottenham-ham, der skulle tage sig af det, og det eksekverede han sikkert til 2-1.

Rochdale havde intet at miste og kastede alt frem, og det gav pote. Fire minutter inde i dommerens tillægstid gjorde Steven Davies det til 2-2, og dermed skal de to mandskaber ud i en omkamp på Wembley.