AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 11:22
Kæmpe Liverpool-fan ønsker omkamp i FA Cuppen: Jeg vil elske det

En af Shrewsbury-spillerne kan ikke skjule sin begejstring for Liverpool, og han håber derfor på at komme til at spille uafgjort i søndagens FA Cup-opgør.


Det er en drøm, der går i opfyldelse for Shaun Whalley.

Da der blev trukket lod til FA Cuppens fjerde runde, stod det klart, at Shrewsbury havde trukket Liverpool, og dermed kommer den 32-årige fodboldspiller til at stå over for sine helte fra Merseyside.

Angriberen var til stede på stadionet i Istanbul, da Liverpool vandt den historiske Champions League-finale mod AC Milan i 2005, og han har sidenhen håbet på at møde the Reds i en pokalkamp.

Søndag aften bliver det en realitet, men han ønsker ikke at vinde kampen på hjemmebane, for han drømmer om at få lov til at spille på Anfield.

- Jeg burde formentlig ikke sige dette, men jeg vil elske en omkamp, fortæller han i et interview med Goal.

Hvis morgendagens kamp på Shrewsburys hjemmebane ender uafgjort, skal der spilles en omkamp på Anfield, hvor Shaun Walley blandt andet overværede Liverpools sejr mod Tottenham i oktober sidste år.

Shaun Whalley blev født i Whiston, hvor også Steven Gerrard blev født.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED