AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:08:2020 10:30
Kæmpe kovending: United og Dortmund er klar til at droppe Sancho-handel

Flere journalister melder her til aften, at Dortmund er klar til at droppe forhandlingerne med Manchester United omkring Jadon Sancho.


Jadon Sancho har været den mest omtalte person i den engelske sportspresse de seneste dage. 

Manchester United og Dortmund er i forhandlinger om en pris, og i de seneste dage har det lydt, at en handel skulle være under opsejling.

Her til aften er der nye meldinger fra den engelske presse.

Flere journalister - heriblandt respekterede David Ornstein, James Ducker og Simon Stone - har Dortmund advaret Manchester United at droppe forhandlingerne, fordi de føler, at De Røde Djævle kommer med urealistiske krav. 

Manchester United føler ikke, at den økonomiske krise, som corona-pandemien har forårsaget, ikke bliver taget med i forhandlinger. De vil ikke betale de €120 millioner som Dortmund kræver.

De er heller ikke nået til enighed med Jadon Sancho om de personlige vilkår, og de vil ikke give ham en skyhøj løn, da de har lært af deres tidligere fejl - bl.a. ved at give Alexis Sanchez en enorm løncheck. Manchester United er også klar til at droppe handlen og kigger på andre muligheder. 

Dortmund har sat en deadline til den 10. august, men ifølge ovenstående journalister er det ikke muligt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED