AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 12:09
Kæmpe hæder: Goal kårer Alisson som den bedste målmand i 2018

Fodboldmediet er ved at kåre dette års 50 bedste spillere, og Liverpools Alisson er den bedst-placerede målmand på listen.


Liverpool hentede Alisson for den rekordstore sum af £56 millioner efter den 26-årige målmands flotte præstationer for Roma sidste sæson.

Det er netop de præstationer, som Goal hædrer den brasilianske førstemålmand for ved at give Alisson placeringen som den højest rangede målmand på Goal 50-listen - fodboldmediets årlige liste over årets 50 bedste fodboldspillere.

Efter at have været reserve for Wojciech Szczesny i sin første sæson for Roma, begyndte Alisson for alvor at slå sit navn fast i den italienske hovedstad sidste sæson, hvor han kamp efter kamp leverede pragtpræstationer for i Champions League.

Faktisk lod den sydamerikanske målmand ikke et eneste mål gå ind på hjemmebane i Champions League, før hans nuværende klub - Liverpool - formåede at score to af slagsen i semifinalen.

I Serie A holdt Alisson også nullet 17 gange, hvilket gjorde ham til Brasiliens førstevalg i målet frem for Ederson under VM-slutrunden.

Alisson fine form var med til at sikre ham et sommerskifte til Merseyside og Premier League, hvor han allerede anses som én af ligaens allerbedste målmænd.

Goal oplyser dog intet om, hvilken placering Alisson har fået på listen over de 50 bedste fodboldspillere i 2018 -  blot, at Liverpool-målmanden er den målmand, som er placeret højest. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED