Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:08:2022 20:10
Kæmpe fald: Uniteds storsponsor vil ikke forlænge samarbejdet

Virksomheden har bekræftet, at de ikke vil forlænge samarbejdet med Manchester United.


I sidste sæson kunne Manchester United-fans se en ny sponsor på trøjen, da TeamViewer erstattede Chevrolet.

- Sammen med Manchester United realiserer vi den fulde potentiale af digitalisering i den daglige forretning af den legendariske fodboldklub, lyder det på TeamViewers hjemmeside.

TeamViewers sponsorat har en værdi på £235 millioner, da de i over fem år betaler £47 millioner hvert år for at være Manchester Uniteds trøjesponsor.

Det er dog ikke helt gået efter planen, og Daily Mail kan nu afsløre, at TeamViewer ikke vil forlænge deres femårige sponsorat, der først slutter efter 2025/26-sæsonen.

Virksomhedens aktieværdi er faldet med 70 procent siden sponsoratets begyndelse, hvor det angiveligt er sponsoratets størrelse, der er en af de store årsager til, at det ikke går godt i virksomheden - dog har krigen i Ukraine også haft en betydning.

I en pressemeddelelse fortæller en talsperson, at de er begyndt at se på en anden marketingstrategi i fremtiden.

- Den internationale opmærksomhed af brandet steg tydeligvis under partnerskabet med Manchester United. Alligvel har virksomheden valgt at vurdere den langsigtede marketingsstrategi set i lyset af de nuværende makroøkonomiske omgivelser. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE