AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 19:31
Kæmpe boost for Manchester United: De Ligt vil helst til Premier League

Der spekuleres igen i Matthijs de Ligts fremtid. Hollænderen føler sig ikke tilpas i Italien, og det kan bane vejen for et skifte væk.


Sidste sommer havde Manchester United blikket rettet mod Matthijs de Ligt, og Ole Gunnar Solskjær lagde da heller ikke skjul på, at den 20-årige hollænder var et muligt transferemne.

De Ligt skiftede dog ikke til Manchester United, men Juventus. Dermed blev både De Røde Djævle og FC Barcelona enormt skuffede.

De Ligt har dog endnu ikke vænnet sig til livet i Italien og har haft et indtil videre frustrerende ophold under Maurizio Sarri.

Nu kan Daily Express til Manchester Uniteds fortjeneste røbe, at De Ligt helst vil skifte til Premier League.

Om Juventus så vil lade hollænderen gå er endnu uvist, men det er nok de færreste, der vil have en utilfreds spiller rendende rundt og skabe uro i truppen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED