AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2020 15:30
Kæmpe boost for Liverpool: To langtidsskadede profiler er tilbage mod United

Fabinho og Joel Matip er begge spilleklar mod ærkerivalerne søndag, bekræftede Jürgen Klopp denne fredag.


Jürgen Klopp og samtlige Liverpool-tilhængere kan glæde sig over, at to af klubbens langtidsskadede profiler er klar til at spille på ny mod Manchester United søndag.

Fabinho og Joel Matip er nemlig klar til at vende tilbage til truppen, bekræftede Jürgen Klopp til fredagens pressemøde forud for storkampen.

Fabinho har været ude siden november med en ankelskade, som han pådrog sig mod Napoli i Champions League, mens Matip har haft knæproblemer siden det omvendte opgør på Old Trafford i oktober.

Nu er begge profiler dog tilbage og klar til at spille.

- Matip og Fabinho trænede helt normalt torsdag og dagen inden. Det betyder, at de formentligt er med i truppen, sagde Klopp.

Yderligere godt nyt for The Reds er det, at Dejan Lovren også nærmer sig comeback.

- Lovren kan med sikkerhed træne med på mandag, men jeg ved ikke helt, hvornår det samme gælder Naby Keita og James Milner, sagde Liverpool-træneren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED