AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 15:20
Kæmpe boost for Liverpool: Firmino er tilbage på træningsbanen

Liverpool kan glæde sig over, at Roberto Firmino er vendt tilbage på træningsbanen efter en skade.


I de seneste tre kampe har Liverpool måtte se bort fra Roberto Firmino, men den brasilianske landsholdsspiller er ikke i fare for at gå glip af Champions League-finalen.

Således var angriberen med i den første træning på Liverpools træningslejr i Marbella. På sin hjemmeside oplyser den engelske storklub, at Roberto Firmino trænede sammen med holdkammeraterne i den spanske sol denne tirsdag.

Han er endnu ikke helt på toppen endnu, og brasilianeren vil blive passet godt på af klubbens lægestab, mens han fortsat vil blive udstyret med specialiserede programmer over de kommende dage.

Det var en muskelskade, der holdt Liverpool-profilen ude af de seneste kampe, hvor the Reds alligevel klarede sig fremragende og blandt andet vandt 4-0 mod Barcelona.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED