Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2021 22:35
KÆMPE belønning i sigte til Rangnick: Men skal lokke Haaland til United

Ralf Rangnick kan komme til at tjene rigtig mange penge, hvis han får hentet Erling Haaland til Manchester United.


Det er ingen hemmelighed, at Ralf Rangnick har gode kontakter i Tyskland, og dem vil den nye Manchester United-manager nok gerne gøre brug af.

For ifølge den tyske avis Bild har han udsigt til at få en kæmpe belønning, hvis han lykkes med at hente Erling Haaland til klubben.

Angiveligt vil Rangnick blive betalt hele 74 millioner kroner, hvis Haaland til sommer vælger at skifte Dortmund ud med Manchester United.

Den sum er mere end hele tyskerens årsløn i Manchester United, og det er formentlig noget, der vil anspore ham til aktivt at arbejde på at få den norske superstjerne til Old Trafford.

Rangnick har blandt andet spillet en stor rolle i at få opbygget Red Bull Salzburg, hvor Haaland fik sit seniorgennembrud og bragede ind på den store scene, inden han for to år siden skiftede til Dortmund.

Til sommer har Haaland også den velkendte frikøbsklausul, som en række klubber formentlig står klar til at betale, hvorfor det kræver gode overtalelsesevner at få fingrene i nordmanden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE