AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 19:37
Kåringer: De fem flotteste tredjetrøjer for 2019/20-sæsonen

PLBOLD kommer her med sit bud på de flotteste tredjetrøjer i den nuværende Premier League-sæson.


5. Burnley

Burnley har skabt en yderst tiltalende tredjetrøje i samarbejde med Umbro. Farven er en flot mørkegrøn farve, der i sig selv er virkelig smuk.

Skulle trøjen have været flottere, skulle man sandsynligvis have undgået spillesiden som sponsor, der endda også er placeret på det ene ærme. Logoet kunne måske også have taget inspiration fra West Hams mere enkle udgave, så de mange farver ikke blander sig sammen.

4. West Ham

London-klubben har i samarbejde med den klassiske sponsor Umbro lanceret en flot, mørkeblå tredjetrøje. Logoet i sig selv er muligvis det flotteste i Premier League, mens ærmerne og kraven er prydet med en overraskende flot lilla farve.

Ligesom med Norwich har West Ham dog en spilleside som den største trøjesponsor på trøjen, hvilket i vores øjne trækker ned.

 

3. Crystal Palace

Tredjetrøjen fra Crystal Palace er hvid i grundfarven, mens der på tværs af trøjen er farverne blå og rød, hvilket har taget inspiration fra holdets hjemmebanetrøje.

Det er sjældent, man ser, at Premier League-klubberne benytter sig af et tværsnit, men det fungerer helt bestemt for London-klubben.


 

2. Chelsea

Chelsea er en af de få klubber, der har flotte sponsorer på hele trøjen. Yokohoma Tyres og Nike er en flot kombination på fronten, mens Hyundai er placeret på ærmet.

Den flotte sorte farve er på kraven og ærmerne sat sammen med en flot kombination af hvid og orange, hvilket fungerer på smuk vis.

1. Arsenal

En smuk sponsor i form af Adidas fungerer altid. Ærmerne med de tre klassiske striber er flotte, mens sponsoren på midten af trøjen med Fly Emirates ligeledes fungerer.

Farven mørkeblå er kombineret med en flot gul farve i ærmer, sponsor og logo. Specielt er vi vilde med, at Arsenal har valgt at gøre logoet gult i stedet for at blande farven rød sammen med mørkeblå og gul.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED