AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2018 11:23
Juventus-træner vil vælge Higuaín frem for Kane

Massimiliano Allegri foretrækker Gonzalo Higuaín frem for Harry Kane.


Hvem vil du helst have som din frontløber – Gonzalo Higuaín eller Harry Kane?

Massimiliano Allegri var ikke i tvivl, da han blev spurgt forud for aftenens Champions League-opgør mellem Juventus og Tottenham, hvor de to angribere kommer til at spille en nøglerolle for hver deres hold.

- Sikken et spørgsmål. Selvfølgelig Higuaín. Hvis jeg har valget mellem Higuaín og Kane, vil jeg stadig vælge Pipita (Higuaíns kælenavn, red.), selvom Kane er en klasseangriber, sagde Juventus-træneren ifølge Goal.

Higuaín kommer til at bære et stort ansvar for Juventus i aftenens opgør i Torino, da Paulo Dybala er meldt ud af kampen med en forstrækning, og dermed er den tidligere Real Madrid-skarpretter den helt store stjerne i Juventus’ offensiv.

Samtidig må Juventus også undvære den franske landsholdsspiller, Blaise Matuidi, som har pådraget sig en lårskade, og i stedet skal Claudio Marchisio, Rodrigo Bentancur og Stefano Sturaro kæmpe om en startplads på midtbanen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED