Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 11:29
Juventus tilbyder to profiler i bytte for Bellerin

TuttoJuve skriver, at det italienske storhold vil forsøge at bytte sig til Hector Bellerin til sommer.


Hector Bellerin vil væk fra Arsenal, og Mikel Arteta har ifølge ESPN givet sin velsignelse til, at højrebacken kan forlade klubben, hvis et acceptabelt bud tikker ind.

Sådan et er Juventus klar med, melder TuttoJuve. De italienske mestre er angiveligt klar til at tilbyde både Adrien Rabiot og Douglas Costa i bytte for Bellerin.

Rabiot har været inde og ude af Andrea Pirlos mandskab, mens Douglas Costa er udlejet til Bayern München uden at se skyggen af særligt meget spilletid.

Ikke desto mindre håber Juventus på, at en af de to overflødige spillere kan være med til at sænke prisen på omkring £30 millioner, som Arsenal skulle forlange for den spanske forsvarer.

Særligt Rabiot kunne måske være af interesse. Franskmanden skulle tidligere have været et transfermål for klubben, og man kunne måske godt se ham blive brugbar for The Gunners. Samme er noget sværere at sige om Costa, som har rundet 30 og har underpræsteret i en række sæsoner nu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED