AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:02:2020 22:27
Juventus smider to spillere oven i handlen for Paul Pogba

“Den Gamle Dame” er klar på at hente den fortabte søn hjem.


Paul Pogbas usædvanligt lange transfersaga kan måske få endnu et kapitel.

Manden med de mange frisurer er på det seneste blevet rygtet tilbage til Juventus, som i 2016 ellers solgte ham til Manchester United.

Faktisk er Juventus så klar til at få den 26-årige franskmand hjem, at man er villig til at tilbyde to midtbanespillere til gengæld: Adrien Rabiot og Aaron Ramsey. Og sandsynligvis et pengebeløb oven i hatten.

Det skriver Manchester Evening News.

De to spillere er langt fra fast spilletid i en en klub, som allerede har profiler som Miralem Pjanic, Blaise Matuidi og Sami Khedira på midtbanen og som i januar kunne tillade sig at udleje en mand som Emre Can.

Paul Pogba er længe blevet rygtet til Real Madrid, og han har ofte givet udtryk for, at han er ‘klar på en ny udfordring. Hans agent, Mino Raiola, har dog for nyligt udtalt, at verdensmesteren ‘ikke ville have noget imod at komme tilbage til Juventus’.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED