AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2022 16:08
Jürgen Klopp glæder sig: "Opgøret taler for sig selv"

Jürgen Klopp ser frem til ottendedelsfinalerne i Champions League.


Det bliver en gentagelse af Champions League-finalerne i både 2018 og 2022, når Liverpool til foråret møder Real Madrid i ottendedelsfinalerne.

Manager for The Reds, Jürgen Klopp, ser frem til opgøret.

- Først og fremmest kan man sige om denne lodtrækning, at det er en rigtig Champions League-kamp. Det er et opgør, der taler for sig selv og et, som vi alle bør være spændte på.

- Jeg ved, at vi har mødt Real Madrid i en række finaler for nylig, men det er ikke så ofte, at vi mødes over to kampe, så nu ser vi frem til, at det sker.

- Reals statistik i Europa er den bedste, der findes. Det ved vi. Men vi ved også, at vores egen statistik ikke er dårlig. Udover dette, så har vi Anfield, og det ved alle, hvad betyder.

- Det er en rigtig god lodtrækning. Et meget spændende opgør. Kampene ligger et par måneder forude, men det kræver ikke den store fantasi at forestille sig, hvordan stemningen vil være til de to kampe.

- Der er en masse fodbold, som skal spilles inden da, og vi fokuserer på hver kamp, som den kommer, men denne lodtrækning giver os noget særligt at se frem til, siger Jürgen Klopp i et interview med Liverpools hjemmeside.

Ottendedelsfinalerne i Champions League spilles 14.-15. og 21.-22. februar, mens returopgørene finder sted 7.-8. og 14.-15. marts.

Liverpool har fået en noget skidt indledning på denne Premier League-sæson, men klubben vandt søndag 2-1 over Tottenham.

Klubben er at finde på ottendepladsen i Premier League efter 13 kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE