Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2021 19:17
Julefest gik galt: Premier League-profil skadet på natklub

Uheldet skete på en natklub i London, og spilleren blev efterfølgende blevet tilset af klublægen for en hovedskade.


Kalvin Phillips, der til dagligt huserer hos både Leeds United og det engelske landshold, var på holdtur med sine klubkammerater, da han mandag aften var ude for et uheld på natklubben Cirque Le Soir. Det skriver The Telegraph.
 
Phillips fik et snit i hovedet og havde brug for efterfølgende behandling af holdets læge. 
 
Midtbanedynamoen er blevet erklæret kampdygtig igen, og han forventes derfor både at træne med i ugen samt være en del af den kommende weekends kamp mod Brighton. 
 
Leeds-holdet var blevet i London efter kampen mod Tottenham, og træneren, Marcelo Bielsa, havde givet spillerne fri om aftenen. 
 
Premier League-klubberne går en presset tid i møde med mange kampe på programmet. Der er derfor ikke mange chancer inden jul, hvis spillerne skal have et socialt arrangement at hygge sig om.
 
Phillips har været en af Bielsas vigtigste spillere i denne sæson, og det må derfor være en kærkommen nyhed for Leeds, at den løbestærke midtbane er klar igen. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE