AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 13:29
Jubel i United: Inter vil signe Sanchez permanent til stærk pris

Goal skriver, at Inter Milan er klar til at signe Alexis Sanchez på en permanent aftale.


Alexis Sanchez vil formentligt blive husket som et af de største flops i Manchester United-historien, men måske får chilenerens historie for klubben alligevel en relativt positiv afrunding.

Inter Milan skulle nemlig være klar til at signe den 31-årige angriber permanent og er villige til at betale €20 millioner,  for ham. Det fortæller kilder tæt på forhandlingerne til Goal. Det svarer til 150 millioner.

Nu kender vi ikke de nærmere detaljer, men forskellige eksperter og kommentatorer har løbende joket med, at Manchester United skulle være heldige, hvis nogen overhovedet gad hente Sanchez på en fri transfer, bare så klubben kunne slippe for at betale hans astronomiske løn.

Men ifølge Goal kan Antonio Conté lide angriberen, der har scoret to mål og lavet fem assists i dette års Serie A på 13 kampe. Sanchez har været ramt af skader, hvilket har forhindret ham i at spille mere.

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED