AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 20:57
Juan Mata hylder Uniteds nye spillere efter Chelsea-kamp

Manchester United hentede tre spillere i det netop overståede transfervindue – Juan Mata hylder de tre efter åbningskampen i Premier League.


Manchester United fik en storsejr på Old Trafford mod Chelsea i sæsonens første Premier League-kamp, hvor de tre nye spillere i klubben viste sig flot frem.

The Reds har i sommervinduet hentet Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire og Daniel James.

De tre havde straks indflydelse på deres nye mandskab, hvor Wan-Bissaka og Maguire dominerede i de defensive opgaver mod Chelsea, og Daniel James kom ind og scorede i debuten.

Juan Mata har på sin personlige blog hyldet de tre nyindkøb, skriver Manchester Evening News.

- Det er sandt, at slutresultatet måske ikke var totalt visende, for hvad der skete på banen, men den generelle følelse er, at vi spillede en stor anden halvleg, og scorede vores mål på vigtige tidspunkt.

- Chelsea startede godt, dominerede og havde chancer, men til slut tog vi de tre point, holdt målet rent, og der var meget positivt.

- Eksempelvis de tre debutanter, Harry, Aaron og Daniel (som også scorede). De har tilpasset sig rigtig hurtigt til resten af holdet, og jeg er sikker på, at de kommer til at tilbyde os en masse fremadrettet.

De tre debutanter, Mata og Manchester United kan se frem til at komme i kamp igen mod Wolves på udebane den 19. august.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED