Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2022 08:50
Journalist: "United får måske Eriksen, hvis de Jong skriver under"

Hollandsk journalist spekulerer i, at chancerne for at hente Christian Eriksen kan være større med et køb af Frenkie de Jong.


Frenkie de Jong og Christian Eriksen er to spillere, som bliver rygtet kraftigt til Manchester United. 

Flere engelske medier melder, at det er de to transferprioriteter, som Erik ten Hag har denne sommer, og chancerne for at hente dem begge vil blive større, hvis Frenkie de Jong skriver under.

Sådan lyder det fra den pålidelige hollandske journalist, Marcel van der Kraan, som bl.a. var med til at breake nyheden om, at Christian Eriksen havde fået grønt lys af lægerne til at vende tilbage til topfodbold, inden skiftet til Brentford.

- De Jong er en stor spiller, som Manchester United har brug for. Han er den spiller, der kan ændre deres spillestil under Erik ten Hag. Handlen er ikke på plads endnu, men jeg ved, at de arbejder på det, siger Marcel van der Kraan.

Artiklen fortsætter under videoen

- Det seneste, jeg har hørt, er, at de nærmer sig. Det er muligt, at det kan blive en sen signing. Hvis ten Hag for Frenkie, så kan han ændre spillestil. Han får måske også fat i Christian Eriksen, hvis de Jong skriver under.

- Eriksen kan hentes på en fri trnasfer og med den store pris på de Jong, så ville det være to spillere, der kommer til en fin pris tilsammen, lyder det fra Marcel van der Kraan.

Flere medier melder også, at Christian Eriksen snart vil træffe en beslutning om sin fremtid, da hans kontrakt med Brentford udløber ved månedens udgang.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE