Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:07:2022 15:32
Journalist: Liverpool-spiller vil binde sig til klubben i mindst fem år

Loyaliteten fejler i hvert fald intet, selvom spilletiden er begrænset.


Joe Gomez er i øjeblikket i forhandling med sin nuværende arbejdsgiver, Liverpool, om en mulig forlængelse af kontrakten.
 
Der resterer to år af hans nuværende kontrakt med klubben, som han kun fik chancen for 11 gange fra start i den seneste sæson.
 
Tidligere på året har både Aston Villa og Newcastle været meldt interesseret i midtstopperen, der dog tilsyneladende ikke har til hensigt at forlade klubben.
 
Ifølge Paul Joyce, som er journalist hos The Times, har Gomez nemlig fortalt, at han gerne vil blive i klubben.
 
Ifølge Daily Mirrors David Maddock bakkes denne melding op, ligesom han foretager, at han ønsker en ny aftale, der binder ham til klubben for de kommende, minimum, fem år.
 
Gomez er formentlig også blot reservespiller i den kommende sæson, men han er alsidig i den forstand, at han kan dække både positionen som midtstopper og højre back, skulle der blive brug for det.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE