Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:03:2021 11:23
Journalist: Liverpool ser på mulige erstatninger for Klopp

Liverpool er angiveligt så småt gået i gang med at se på mulige erstatninger for Jürgen Klopp, når han en dag forlader klubben.


Liverpool er i øjeblikket inde i den største krise, mens Jürgen Klopp har været ved roret.

Trods den dårlige stime er den tyske træner dog ikke fyringstruet, hvis man skal tro de engelske medier. 

Jürgen Klopp har kontraktudløb i 2024, og ifølge journalisten, David Lynch, er Merseyside-klubben allerede begyndt at se på mulige emner, når Jürgen Klopp på et tidspunkt forlader Anfield - og en af dem er Steven Gerrard.

- Liverpool har øje på flere trænere rundt omkring i Europa, når Klopp skal forlade klubben, og Gerrard er selvfølgelig en af dem. Det skyldes ikke kun, at Rangers netop har vundet mesterskabet, men de spiller offensiv fodbold og er stærke i defensiven, og så går det også godt i Europa, siger David Lynch til Anfield Watch.

- Hvis Gerrard fortsætter, så vil det være svært at ignorere ham som en mulig kandidat til at komme tilbage til Anfield, når Klopp forlader klubben, lyder det fra Lynch.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED