AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2020 21:51
Journalist: Liverpool har holdt video-møder med Bundesliga-angriber

Jürgen Klopp har talt med varm Bundesliga-angriber via video ifølge tysk journalist.


Liverpool sættes igen og igen i forbindelse med RB Leipzigs Timo Werner. Og nu er der en udvikling i transfersagaen.

Liverpools Jürgen Klopp har efter sigende holdt et virtuelt møde med Timo Werner inden for de seneste uger. Det skriver den tyske journalist, Raphael Honigstein, i al fald.

En af de mest profilerende og eftertragtede angribere for tiden er netop Timo Werner. Og hans navn har optrådt på notesblokken hos klubber som Chelsea, Manchester United, Bayern München og Inter Milan i de seneste måneder, hvis man skal tro på de utallige rygter.

Der er dog en stor sandsynlighed for, at Werner spiller på Anfield i næste sæson ifølge Honigstein.

- Indtil videre er Liverpool heftigt blevet sat i forbindelse med ham, og der har været et møde mellem ham og Jürgen Klopp, et virtuelt et af slagsen inden for de seneste uger, siger journalisten til BT Sport.

- Jeg tror, de er lidt tøvende i forhold til at trykke på knappen, fordi de ikke ved, hvad coronavirus kommer til at betyde for økonomien i Premier League i de næste måneder.

- Jeg tror, han venter på at få tingene til at falde i hak, og det kan godt være, at transfervinduet bliver meget senere end normalt.

- Denne form for handel ville være offentliggjort i april/maj. Men i år kan det blive august/september. Jeg tror stadig, der er en god chance for, at han havner hos Liverpool.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED