AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 10:00
Journalist: Eriksen står med bedre og bedre kort på hånden

Christian Eriksen står med gode kort på hånden, og de bliver kun bedre, skriver Jack Pitt-Brooke.


Christian Eriksen har været et af de store samtaleemner i den engelske presse gennem transfervinduet.

Der har og er stadig stor uvished omkring danskerens fremtid, da kontrakten står til at udløbe næste sommer.

I weekenden kom han på banen, da Tottenham var bagud til Aston Villa, og den danske midtbanespiller satte sit aftryk på kampen og var med til at vende et nederlag til en sejr.

Jack Pitt-Brooke var The Athletic skriver følgende om Christian Eriksens situation i klubben.

- Hvis Tottenham vil tjene penge på Eriksen, skal de sælge ham inden for de næste tre uger, men det er også en anden sag at finde en klub, som han vil til. Chancerne for en kontraktforlængelse bliver mindre og mindre, skriver Jack Pitt-Brooke på The Athletic.

- Jo tættere han er på en fri transfer, jo flere penge kan han kræve, og Tottenham vil ikke bryde deres lønstruktur for at give ham en megakontrakt.

- Men hvis de vil vind kampe og kæmpe med om trofæer og ende i top fire, så bliver de nødt til at beholde ham og spille ham. Selvom det kan ende med, at han forlader Tottenham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED