Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 16:11
Journalist er næsten 100 procent sikker: Denne United-transfer kommer til at ske

Christian Falk fra Sport Bild fortæller Stretford Paddock Podcast, at Hakan Çalhanoğlu med stor, stor sandsynlighed havner i Manchester United på en fri transfer.


Forhandlingerne med Hakan Çalhanoğlu er så fremskredne, at Sport Bild-redaktør Christian Falk er så godt som sikker på, at den tyrkiske AC Milan-profil havner i Manchester United til sommer.

Det fortæller han til United-fansitet Stretford Paddocks podcast.

- Det er sandt, at der er forhandlinger, og jeg tror, det kommer til at ske til sommer. Allerede sidste sommer var der forhandlinger med spillerens agent. Juventus forsøgte også, men spilleren sagde nej til dem, fordi han ved, hvad der kommer til at ske med United til sommer, fortæller Falk til Stretford Paddock Podcast.

- Forhandlingerne er meget, meget fremskredne lige nu, og han kan skifte på en fri transfer til sommer, så denne transfer er meget, meget sandsynlig.

Den offensive midtbanespillers kontrakt med AC Milan udløber som nævnt til sommer, hvormed Çalhanoğlu  kan indgå en forhåndsaftale med Manchester United allerede til januar.

Han står noteret for fire scoringer og fire assists i 12 kampe for Serie A's førerhold hidtil i denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED