Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2021 17:35
Journalist: Én Premier League-klub er 'bange' for at købe franske spillere

Fremover vil der blive foretaget et langt større baggrundstjek ved franske spillere, hvis Manchester City er interesseret i at købe dem - og det er Benjamin Mendy skyld i.


Tilbage i august blev Benjamin Mendy suspenderet af Manchester City, da han var blevet arresteret efter voldtægtsanklager.

Siden da har han ikke været i aktion for Manchester City, fordi han også har været varetægtsfængslet.

Benjamin Mendy havde dengang seks sigtelser mod sig, som han nægter sig skyldig mod, og forleden kom der yderligere to voldtægtsanklager mod ham.

I alt er syv sigtelser mod den franske venstreback - seks for voldtægt og en for seksuelt overgreb.

Nu kan den franske journalist, Romain Molina, afsløre, hvorfor Benjamin Mendy er varetægtsfængslet.

- Benjamin Mendy er i fængsel, fordi han ikke respekterede og overholdt sin prøveløsladelse. Han besluttede sig for at rejse til Dubai med nogle venner, og så tog han et privatfly hjem. Han måtte ikke forlade landet, og så tog han til et privatfly for at feste, siger Romain Molina.

Hele sagen med Benjamin Mendy har - ifølge Romain Molina - også gjort Manchester City bange for at hente franske spillere, og de vil fremover lave en størrre baggrundstjek på franske spillere, inden man beslutter sig for at købe dem.

Benjamin Mendy er i øjeblikket den eneste franskmand i Manchester City-truppen.

Hvem er Romain Molina?

Romain Molina er en 30-årig fransk undersøgende journalist, som gennem sine efterforskninger har været med til at afsløre store ting i fodboldverden. 

Han er en anerkendt personen inden for sin branchen, hvor han har leveret arbejde for The Guardian, CNN, BBC og The New York Times.

I 2020 var han bl.a. med til at afsløre Haitis fodboldpræsident Yves Jean-Bart for magt- og sexmisbrug på kvinder og mindreårige piger i perioden 2014 til 2020, der betød, at han blev udelukket fra al fodbold af FIFA på livstid.

Onsdag aften kom han frem med flere afsløringer, hvor ovenstående med Manchester City var én af dem, og det forventes, at der kommer mange flere inden for nærmeste fremtid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE