AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2021 09:39
- Det kan blive svært for Ronaldo, hvis Rangnick ikke kan lide ham

Med højt presspil, intense løb og konstant genpres kan det vise sig ikke at blive en dans på roser de næste 6 måneder for Cristiano Ronaldo, fortæller anerkendt sportsjournalist.


Han har været på pletten så mange gange før i denne sæson. Scoret afgørende mål i både Premier League og Champions league. 

Men under Rangnick kan det blive sværere end som så. For der er ikke plads til at lunte rundt. Heller ikke hvis man er Ronaldo. 

Sådan lyder det fra den anerkendte sportsjournalist for The Athletic, Raphael Honigstein, i et interview med BBC. Her blev der diskuteret, hvorvidt Ronaldo passer ind på et hold med konstant højintenst spil.

Honigstein påpeger, at det faktisk godt kan blive svært for Ronaldo:

- Det kan blive svært for Ronaldo, hvis Rangnick ikke kan lide ham, for eksempel. Det kunne i hvert fald være en ikke-så-nem-at-løse-situation - for hvordan passer Ronaldo ind i Rangnicks spillestil? Måske har han (Ronaldo, red.) ingen problemer med at omstille sig. Måske kan Ronaldo forandre sig. Måske ikke. Det er især fascinerende i denne historie, siger han til BBC. 

Ralf Rangnick er kendt for at forlange meget af sine spillere, men også sig selv. Og hvordan vil det tolkes i United, når han trods alt kun vil være manager i 6 måneder?

- Han (Rangnick, red.) har altid været god til at håndtere spillere, men visse mennesker kan ikke håndtere, at nogen forlanger hurtige forandringer. De finder de irriterende, truende og udmattende, da de hele tiden vil blive udfordret og skubbet fremad. Nogle spillere håndterer det godt og tager spillet til et andet niveau, fordi de behøvede det skub, fortæller han til BBC. 

Om Ronaldo 'behøver skub' i en alder af 36 år er spændende at se. 

Ralf Rangnick har dog også lært at håndtere spillere, selvom de ikke er samme sted, pointerer Honigstein:

- Ralf har lært at arbejde med spillere, selvom de ikke er på samme bølgelængde. Rejsen, kampen om top 4, Champions League-slutspil, FA Cup, vil tage nye højder under ham. 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE