AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2019 14:30
Journalist: Chelsea-spiller er Premier Leagues mest meningsløse spiller

Mateo Kovacic er højt beskattet i Chelsea, men i mediebilledet er holdningen til kroaten en noget anden.


Sidste sommer blev det beskrevet som et sandt scoop, at Chelsea havde formået at leje Mateo Kovacic i Real Madrid, men selvom the Blues gerne vil gøre aftalen permanent, er det ikke alle, der kan forstå, hvad Premier League-klubben ser i midtbanespilleren.

VM-sølvvinderen har længe været mere eller mindre fast mand for Chelsea, og det har fået Maurizio Sarri til at udtrykke et ønske om at ville købe Mateo Kovacic fri af kontrakten med Real Madrid, men ifølge den engelske journalist, Richard Jolly, er det ikke, fordi Chelsea får en hel masse ud af ham.

- Han er blevet den mest meningsløse spiller i Premier League. Ikke den værste. Med respekt er han næsten blandt de bedste. Kun John Stones kan toppe hans afleveringsprocent på 92,3. Han har i gennemsnit 75 afleveringer 90 minutter på banen. Og dog er der få, som er så meget på bolden, der gør så lidt ved den.

- Utilsigtet er er han blevet definitionen af boldbesiddelse uden formål – playmakeren, der har fået for få ting til at ske, skriver Richard Jolly i en klumme for anerkendte FourFourTwo.

Et kig på statistikkerne viser også, at Mateo Kovacic i 43 kampe for Chelsea blot har leveret to assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED