Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:06:2021 18:09
Journalist: Chelsea arbejder intenst på kæmpe angriberhandel

Jan Aage Fjortoft melder i dag, at Chelsea arbejder intenst på at bringe Erling Braut Haaland til Stamford Bridge.


Erling Braut Haaland er en af de mest eftertragtede spillere, men den høje pris på den norske angriber gør, at flere klubber efter sigende bakker ud.

Næste sommer vil han efter sigende kunne hentes for €75 millioner grundet en frikøbsklausul, der træder i kraft næste sommer.

Dog melder den norske journalist, Jan Aage Fjortoft, som siges at have gode kilder i tyske og norske, at Chelsea arbejder intenst på at hente Erling Braut Haaland denne sommer, selvom prisen vil være enorm.

- Chelsea arbejder intenst på at hente Erling Haaland. Han bliver set som 'den manglende spiller' til at gøre dem til mesterskabskandidater næste sæson. Beløbet vil være højt, men de føler sig overbevist om, at det kan blive løst. Det store problem er lønstrukturen i Chelsea, skriver Jan Aage Fjortoft på Twitter.

I et interview med ESPN fortæller han også, at både Chelsea og Manchester City har store planer på angriberposten denne sommer.

- Der kan være noget under opsejling, da en af de to klubber har seriøse, meget seriøse idéer om at hente en ny 9'er, siger Jan Aage Fjortoft til ESPN.

Deltag i vores konkurrence på Instagram, hvor du kan vinde 36.000 FIFA Points:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED