AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2019 10:15
Jonny Evans: Maguire kan efterligne van Dijks succes

Harry Maguire kan sagtens ende med at få samme succes i Manchester United, som Virgil van Dijk har haft i Liverpool, mener Maguires tidligere holdkammerat i Leicester, Jonny Evans.


I sidste uge skiftede Harry Maguire Leicester ud med Manchester United i en handel, der endte med at koste Manchester United hele £80 millioner. 

Den pris overgik også prisen Liverpool betalte for Virgil van Dijk i fjor, da de hentede hollænderen i Southampton for £75 millioner. 

Den hollandske landsholdsspiller har siden da vundet Champions League med The Reds, ligesom han også blev kåret til PFA Player of the Year i Premier League. 

Jonny Evans, Maguires tidligere partner i midterforsvaret på King Power Stadium, tror på, at englænderen kan have en lignende effekt på Old Trafford. 

- Man kan se ligheder i deres spil, fortæller Evans ifølge Sky Sports. 

- Begge er gode på bolden og Harry har en eksplosiv fart, som folk ikke ser. Han er kraftfuld og god i luften. Alle kommer til at sammenligne priserne, men det er så svært at bedømme transferpriser nu til dags. 

- Det vigtigste er, at Harry bliver bedømt på, hvordan han spiller. Jeg har ingen bekymringer omkring ham. Han er skræddersyet til Manchester United. Det var et godt skifte for ham. 

- Han er en spiller, de havde brug for. Han bliver et kæmpe hit der. Han er en fantastisk spiller, slutter Evans. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED