AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 09:51
Jones: Vi var til grin under Mourinho

Men Manchester United-forsvareren føler, at folk bliver nødt til at tage Manchester United seriøst igen nu.


Med sejren over Fulham rykkede Manchester United for første gang op i top fire siden sæsonens åbningsweekend, selvom The Red Devils var 11 point fra Champions League-pladserne, da José Mourinho blev fyret.

Men nu er Manchester United tilbage, som vi kender dem, mener Phil Jones, der ikke længere føler, at holdet er til grin.

- Det er stort at være i top fire igen. Alle bliver nødt til at tage os seriøst nu, ikke?  Folk grinede måske lidt af os i starten af sæsonen, men det sker helt sikkert ikke nu, sagde Jones efter sejren over Fulham.

- Det har vi bevist i de sidste 10 eller 12 kampe. Vi forbedrer os og bliver fortsat bedre.

I ni kampe under Ole Gunnar Solskjær har Manchester United vundet 25 point.  Det er kun ét mindre end den pointtotal, som José Mourinho nåede på sæsonens første 17 kampe.

Det er positiviteten og friheden til at spille offensivt, som har gjort forskellen, vurderer Jones.

- Der er en vis positivitet over indstillingen til at slide for en sejr, selv når vi ikke spiller godt, og vores indstilling er at spille fremadrettet, målrettet og med mening, og det fungerer, sagde Jones. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED