Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 19:44
Jones skubber ham ud: Liverpool vil sælge midtbanespiller for 225 mio.

Sportske Novosti skriver, at Liverpool nu endegyldigt ønsker at sælge Marko Grujic.


Marko Grujic er fortsat ejet af Liverpool lidt endnu, men Curtis Jones' gennembrud vil endegyldigt betyde, at den serbiske midtbanespiller ikke kommer til at få sit for The Reds.

Derfor er Liverpool nu ude på at skille sig af med midtbanespilleren for mellem €20-30 millioner til sommer, skriver Sportske Novosti.

Jones har i denne sæson etableret sig som fast mand for førsteholdet. Det er noget, Grujic, der næsten er fem år ældre, aldrig har formået. I stedet har serberen haft lejeophold for først Cardiff, så Hertha Berlin og nu FC Porto.

Umiddelbart tyder det dog ikke på, at Porto kommer til at købe ham permanent. Grujic har fået fint med spilletid, men det har hovedsagligt været som indskifter, så det er svært at se den portugisiske storhold investere så relativt stort i Liverpool-lejesvenden.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED