AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 14:19
John Terry overraskende i spil til skotsk managerjob

Aston Villa-assistenten John Terry er i spil til managerjobbet i den skotske klub Hearts.


Chelsea-legenden John Terry er et overraskende navn, der bliver rygtet til Hearts som deres nye manager, efter de fyrede Craig Levein i slutningen af oktober.

John Terry har været sat i forbindelse med flere store jobs i England, hvor rygter går på, at han blandt andet takkede nej til at tage over i West Bromwich i sommer.

Terry har været under Dean Smiths vinger, siden han blev udvalgt til Aston Villas managere sidste år, og Terry har været en vital skikkelse i arbejdet i Aston Villa.

- Han er blevet bedre og bedre, hvis jeg skal være ærlig. Da han først kom, kiggede han på og Richard for at få en masse råd, hvor han nu bare selv går ud og tage spillerne til side, sagde Dean Smith ifølge Birminghammail.com.

- Han laver videoarbejde med dem, ligesom han laver øvelser på træningsbanen med dem. Han er blevet en fremragende træner. Han fokuserer mere på det defensive, hvor Richard dermed kan fokusere på det offensive.

- Han nyder, hvad han laver i klubben. Han bliver ved med at fortælle mig, at han nyder at lære fra os, det stoler jeg på.

Selvom John Terry bliver sat i forbindelse med jobbet som Hearts-manager, så er den tidligere Birmingham-manager Steve Cotterill favorit til jobbet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED