AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 10:57
John Arne Riise i trafikuheld: Bragt til hospitalet med sin datter

John Arne Riise og hans datter er blevet indlagt på hospitalet, efter de var involveret i en bilulykke i Norge.


Tirsdag aften var den tidligere Liverpool-spiller, John Arne Riise, på vej tilbage til Aalesund i Norge med sin datter, Ariana. Desværre nåede de ikke frem, da de var involveret i en trafikulykke.

- Han kørte hende hjem til Aalesund, og lige før de ankom, var der noget på vejen, der tvang John Arne Riise til at dreje hurtigt til venstre og køre ind i vejskinnerne, fortæller nordmandens agent, Erland Bakke, til den norske avis Dagbladet.

Både John Arne Riise og datteren blev efterfølgende kørt på hospitalet. De var imidlertid begge ved bevidsthed efter ulykken.

- Begge har det godt efter omstændighederne. De vil blive på hospitalet indtil denne morgen.

Bilen er dog erklæret totalskadet, og John Arne Riise må finde sig et nyt køretøj. Men taget situationen i betragtning, er den tidligere Liverpool-spiller nok ikke ked af, at der ikke skete mere end det.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED