AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 22:20
Joe Cole: Kovacic kan noget, som Fabregas ikke kan

Joe Cole mener, at nogen af Mateo Kovacics færdigheder bliver overset. Evnen til at drive bolden frem fra en central position er en evne, som kroaten besidder, og det er noget, de andre mangler.


Chelsea hentede i sommer Mateo Kovacic på en sæsonlang lejeaftale, og den kroatiske midtbanespiller har fået en godkendt start i det engelske. 

Den Real Madrid-ejede spiller er ikke kendt for at levere mange mål eller assists, hvilket er en ting, som han har tænkt sig at bygge på sit spil. 

Det er dog nødvendigvis ikke en dårlig ting, mener den tidligere Chelsea-spiller, Joe Cole. Kroaten er nemlig sublim til at afdrible modstanderne, og det skaber plads til Chelseas fronttrio. 

- Han er en klasse for sig. Han er ikke en målscorende midtbanespiller, men når man kigger på ham, så har han en særlig evne til at drive bolden. Han kan true modstandernes bagerste fire, fordi han er i stand til at flyve forbi modstanderen, sagde Cole til BT Sport. 

- Cesc Fabregas er en fantastisk spiller, men Kovacic giver Chelsea noget, som Cesc ikke kan give dem, og det er evnen til at drive bolden frem og afdrible modstanderen fra en central position. 

- Det skaber plads til Willian og Hazard, som kan modtage bolden i fødderne. Han er vital i forhold til måden, som Chelsea ønsker at spille på. 

24-årige Kovacic har spillet 13 kampe for Chelsea og lavet en målgivende aflevering. Kroaten kæmper med Ross Barkley, Cesc Fabregas og Ruben Loftus-Cheek om den sidste midtbaneplads ved siden af Jorginho og N'Golo Kante. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED