AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 22:11
Jinxed it: Arsenal har ikke vundet en kamp siden David Luiz sagde dette

David Luiz skulle måske bare have holdt sin mund.


- Min vision, min ambition og min vilje er at kæmpe for at vinde titlen for klubben, spillerne og træneren. Vi har muligheden for at vinde titlen.

Det er ikke en spiller fra Manchester City, Liverpool, Leicester eller Chelsea, men i stedet et David Luiz-citat tilbage fra oktober.

Selv da syntes folk, det var en lige lovlig optimistisk udmelding, og den er ikke ældet med ynde.  Arsenal har nemlig ikke vundet en Premier League-kamp, siden David Luiz kom med udtalelsen.

To da efter tabte man til Sheffield United, inden man spillede uafgjort med Crystal Palace. Samme resultat opnåede man så mod Wolves, Southampton og Norwich, inden man torsdag tabte til Brighton på The Emirates.

David Luiz havde nok ikke i sin vildeste fantasi kunnet forestille sig, at Arsenals niveau ville falde så markant, men lige nu er man 24 points efter førerholdet Liverpool og kun fem points over nedrykningsstregen.

Derfor skulle man tro, at Luiz i dag fortryder sin titel-kommentar en smule.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED