Jesus sikrer City sejren efter mere VAR-kontrovers

Af Anton Røjmer Dalsgaard
22.02.2020 Kl. 19:37
I en dramatisk kamp mellem Leicester og Manchester City vandt The Citizens 1-0 efter flere tvivlsomme VAR-kendelser.

I dag må man sige, at VAR nok en gang stjæler de fleste overskrifter – både hos PLBOLD.dk og i det engelske.

I dag stod Kasper Schmeichel og Leicester overfor Manchester City på King Power Stadium, og der var lagt i kakkelovnen til en hæsblæsende kamp.

Jamie Vardy havde tidligt i kampen en gylden chance for at bringe The Foxes i front, men stolpen stod i vejen for englænderen.

Hurtigt i kampen opstod der kontroversielle hændelser, og det var blandt andet, da Leicester følte sig snydt, da Iheanacho blev kantet af Ederson.

Aguero kom også i fokus, da han nettede, men efter en VAR-kendelse blev der dømt offside.

Derfor stod der 0-0 ved pausen efter en taktisk affære.

I anden halvleg fik City straffespark, efter Praet havde rørt bolden med armen, men Agueros forsøg blev reddet af Schmeichel på fornem vis.

Efter 75 minutter skete der en altgørende ændring i kampen, da Gabriel Jesus blev introduceret.

Riyad Mahrez sendte brasilianeren i dybden, og det blev udnyttet til fulde. City førte herefter 1-0.

Sådan sluttede kampen, og Leicester lider derfor et knæk i jagten på europæisk fodbold i næste sæson.