Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2020 09:09
Jamie Carragher: Denne Liverpool-stjerne bør starte på bænken i dag

Hvis det står til Jamie Carragher, så bør Roberto Firmino ikke starte inde i dagens kamp mod Everton.


Den tidligere Liverpool-anfører, Jamie Carragher, forventer, at Liverpool rejser sig som et tophold i lørdagens derbyopgør mod Everton senere i dag.

Som følge af 2-7-nederlaget til Aston Villa, inden Premier League-klubberne gik på landsholdspause, jagter Liverpool-mandskabet en genrejsning. Og den skal de forsøge at finde i det, der bliver den korteste udebanetur for Liverpool i denne sæson, når naboerne fra Everton besøges på Goodison Park. 

- Det var virkelig en pinlig kamp for Liverpools vedkommende. Som spiller følte jeg altid, at der intet værre var, end at få en stor afhugning lige inden en landsholdspause, siger Carragher til Liverpool Echo.

- Der har været meget at tænke over i pausen. Jeg forventer, at Liverpool rejser sig. Lige nu er de et såret dyr, og den plet skal vaskes væk, fortsætter Carragher.

Står det til Jamie Carragher, så starter Roberto Firmino på bænken for Liverpool i lørdagens derbyopgør mod Everton. Brasilianeren ankom nemlig først til den engelske storby torsdag aften, og det er ikke optimale betingelser forud for sådan et opgør.

- Det er et meget svært opgør at forberede sig på. Det er forholdsvis tidligt på dagen, så derfor skal alle ting være på plads dagen før. Så der har ikke rigtig været noget træning for Firmino, der har været væk med det brasilianske landshold.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED