Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 18:24
James Pearce: Wijnaldum-forlængelse reduceres for hver dag

The Athletic-journalisten, James Pearce, mener, at en forlængelse af Gini Wijnaldums kontrakt forringes for hver uge, der går


Liverpool-spilleren, Gini Wijnaldum, har kontraktudløb til sommer, og det ser ikke ud til, at den bliver forlænget. I hvert fald ikke ifølge den troværdige journalist, James Pearce. 

Barcelona har angiveligt interesse i at hente Wijnaldum til sommer på en fri transfer, og det ser mere og mere ud til, at den hollandske spiller forlader Liverpool til sommer. 

I en Q&A til James Pearce på The Athletics hjemmeside blev journalisten spurgt ind til situationen om en mulig kontraktforlængelse af spillerens kontrakt. 

- For hver uge der går, reduceres chancerne for at Gini bliver i klubben. Allerede inden sæsonen blev skudt i gang lignede det, at Liverpool trak sig fra forhandlingsbordet, og jeg tror ikke, den situation har ændret sig, fortæller Pearce. 

Pearce tror dog, at en mulig erstatning er på tale. 

- Jeg forventer, at Liverpool kigger efter en erstatning for Wijnaldum, afslutter han. 

Gini Wijnaldum har spillet 199 kampe og bidraget med 19 mål samt 16 assist i sin tid i Liverpool indtil videre.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED