Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2021 20:53
James har hemmelig klausul i Qatar-klub: Kan skifte gratis til denne storklub

James Rodriguez' karriere i Qatar kan komme til en ende, allerede inden den for alvor er begyndt.


Tidligere på ugen kom det frem, at James Rodriguez var fortid i Everton. I stedet repræsenterer han nu Al-Rayyan, der kommer fra Qatar.

Det har naturligvis vakt opsigt i store dele af verdenen, for det virker som et noget uambitiøst skifte for den forhenværende Real Madrid-spiller.

Transfersummen er endnu ikke blevet lagt ud til offentligheden, men klubben fra det emiratiske styre har solide pengemænd i ryggen.

Det er dog langt fra sikkert, at James Rodriguez spiller karrieren til ende i golfstaten. 

Den spanske avis AS erfarer fredag, at colombianeren har en klausul inkluderet i sin nye aftale, der betyder, at PSG kan hente ham kvit og frit.

Ifølge avisen er PSG tilmed interesseret i Rodriguez, så det er muligvis kun et spørgsmål om tid, før han skal flytte til Paris.

Det er også værd at notere, at PSG har stærke forbindelser og stor tilknytning til Qatar, eftersom klubbens ejer, Sheikh Tamim bin Hamad al-Thani, er emir - altså leder - af landet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE