Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 08:37
Jagtet ned i spillertunnellen: Dyche forklarer sammenstød med Klopp

En arrig Jürgen Klopp kunne ses fare efter Sean Dyche i det, der lignede en hidsig ordudveksling mellem de to managere.


Jürgen Klopp tog ved slutfløjt nederlaget med nogenlunde ro, men ved halvlegen i kampen mod Burnley opstod der drama, da han og Sean Dyche havde en arrig ordudveksling.

Kort forinden havde Fabinho og Ashley Barnes haft et sammenstød på banen, og det fik også sagerne til at eksplodere på sidelinjen, da først pausefløjtet lød.

Efter kampen var det meget få ord, Jürgen Klopp havde om episoden.

- Hvis Dyche ikke snakker om det, vil jeg heller ikke snakke om det. Men det var ikke mig, der startede. Men det er fint, alt er godt, sagde Klopp.

Burnley-træneren kunne dog sætte lidt flere ord på, hvad det verbale sammenstød med Klopp havde drejet sig om, og meget tyder på, at temaet for ordudvekslingen havde været Burnleys brug af fysik i kampen.

- Vi kommer til disse udebaner, og vi har ret til at kæmpe, vi har ret til at prøve at vinde. Det var alt. Det var bare to trænere, som kæmpede for deres hold og ville vinde kampen. Det er der intet galt i, sagde Dyche.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED