AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2019 18:44
Iwobi forklarer Arsenal-exit: De sagde alt, man som spiller vil høre

Alex Iwobi fortæller, at han forlod Arsenal, da Everton sagde alle de rigtige ting til ham.


Efter hele 15 år i Arsenal forlod 23-årige Alex Iwobi på transfer deadline day barndomsklubben Arsenal til fordel for et skifte til Everton.

The Toffees betalte hele £40 millioner for nigerianeren, der netop er hjemvendt fra at have tjent sit land ved African Cup of Nations denne sommer. 

Skiftet kom som en overraskelse for de fleste, men kantspilleren fortæller nu selv, hvorfor han valgte at skifte. 

- Tilbuddet var for attraktivt for mig til at afvise. Manageren sagde til mig: "Der er en plads til dig, vi skal nok passe på dig". Det var mere eller mindre alle de ting, man som spiller ønsker at høre, fortæller Iwobi ifølge London Evening Standard. 

- Han har givet mig selvtilliden til, at jeg kan klare mig godt. Jeg er klar på en ny udfordring og et nyt kapitel i mit liv. Jeg har altid været anset som et ungt talent i Arsenal, så forhåbentlig kan jeg med dette skifte skabe en ny historie med Everton, slutter han. 

Iwobi fik i sidste sæson 22 kampe fra start og bød ind med tre mål og seks assists.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED