AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 15:34
Italiensk storklub vil snuppe Granit Xhaka

AC Milan er angiveligt interesseret i Arsenals forhenværende anfører.


For få uger siden var Granit Xhaka anfører og fast mand for Arsenal, men den famøse udskiftning mod Crystal Palace har vendt op og ned på schweizerens situation i London. 

Anførerbindet er allerede blevet flået af midtbanespilleren, og rygterne går på, at Arsenal vil forsøge at skille sig af med ham til januar. 

Newcastle skulle angiveligt være blandt bejlerne, men ifølge det schweiziske medie RSI har Xhaka også mulighed for at havne i Milano. 

Her er AC Milan klar på at snuppe den udskældte midtbanespiller, og ifølge RSI er Xhaka allerede begyndt at kigge på hus i området. 

Et skifte til Milano ser dermed ikke ud til at være helt usandsynligt, og Arsenals tidligere direktør, Ivan Gazidis, forsøger angiveligt ihærdigt på at få Xhaka til AC Milan, hvor Gazidis i dag tjener til dagen og vejen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED