AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 10:31
Italiensk sportsdirektør vil stå i vejen for angribers PL-skifte

Lautaro Martinez har en frikøbsklausul, men den ønsker Inters sportsdirektør at fjerne.


Det er få spillere, der er lige så vigtige for deres hold som Lautaro Martinez er for Inter.

Hans gode præstationer har vækket interessen fra både Manchester United og Manchester City, og den nye udvikling i sagen er, at Giuseppe Marotta, der er sportsdirektør i Inter, ønsker at fjerne Martinez’ frikøbsklausul på €111 mio. for at udelukke et skifte i det kommende transfervindue eller næste sommer.

Det skriver FCInterNews denne onsdag formiddag.

Derfor kan det med stor sandsynlighed blive endnu sværere at lokke Martinez til et Premier League-skifte, men ikke desto mindre kunne vi i sidste uge berette, at Guardiola ønskede at bytte sig til Martinez ved at sende Gabriel Jesus den anden vej.

Det er stadig på tale.

Samtidig skulle United også have stor interesse i Martinez, og der kan derfor blive kamp om hans underskrift, skulle et skifte komme på tale.

Derudover skulle FC Barcelona også have meldt sig på banen.

Martinez’ kontrakt udløber i 2023, og Inter forsøger ihærdigt at forlænge hans kontrakt for at skræmme de mange bejlere væk. 
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED