AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 18:40
Italiensk medie: Moise Kean tæt på stor italiensk klub

Evertons unge stjernefrø Moise Kean, der ikke har formået at finde fodfæste i England, kan meget vel være tæt på et skifte tilbage til Serie A.


Moise Kean skiftede i sommer fra Juventus til Everton i en handel, der af mange blev set som et scoop af Everton, men den unge offensive spiller har slet ikke formået at slå igennem i England.

Flere italienske klubber har været sat i forbindelse med angriberen, heriblandt Bologna og AS Rom Det rygtes nu, at AS Roma vinder kapløbet om Kean, skriver det italienske medie Calciomercato.

Moise Kean skal angiveligt agere backup for den tidligere Manchester City-spiller Edin Dzeko i Romas angreb, hvor det forventes at Nikola Kalinic forlader den store italienske klub til januar.

Det kan desuden fortælles, at Bologna også har været interesseret i den svenske angrebsstjerne Zlatan Ibrahimovic, men det kapløb taber den italienske klub angiveligt også, da svenskeren rygtes på vej til AC Milan.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED