Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2020 12:10
Italiensk medie: Lampard vil have ny keeper næste sommer

Chelsea er efter sigende fortsat interesseret i at hente AC Milan-keeperen Gianluigi Donnarumma og overvejer at forsøge at hente ham næste sommer, skriver italiensk medie.


I det seneste transfervindue var Chelsea på jagt efter en erstatning for spanske Kepa Arrizabalaga, der mildest talt har været en fadæse i sin tid på Stamford Bridge. 

Frank Lampard og co. endte som bekendt med at hente den senegalesiske målmand, Edouard Mendy, der kom til klubben fra franske Rennes. 

Men mediet Calciomercato melder, at Chelsea fortsat har interesse i den 21-årige italienske keeper, Gianluigi Donnarumma og vil forsøge at hente ham næste sommer. 

AC Milan vil efter sigende gerne holde fast på deres vice-kaptajn og er i forhandlinger omkring en forlængelse, men de to parter er fortsat et stykke fra hinanden i forhold til den sum penge, målmanden skal have ugentligt. 

Donnarumma har dog kontraktudløb næste sommer, og kan derfor frit forhandle en kontrakt på plads med klubber i januar måned. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED