AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2020 14:32
Italiensk landstræner opfordrer: Chelsea-spiller bør forlade klubben

Roberto Mancini har sendt en opfordring til Emerson Palmieri.


Emerson Palmieri startede sæsonen som fast starter under Frank Lampard, men er gradvist gledet længere og længere ned i hierarkiet på venstreback-positionen.

Derfor lægger manden med en fortid i Manchester City, Roberto Mancini, der i dag er italiensk landstræner, op til, at forsvareren burde vende hjem til Støvlelandet i jagten på mere spilletid.

På den måde kan Emerson måske nå at gøre sig fortjent til en plads i den italienske EM-trup, nu hvor slutrunden er blevet udskudt til 2021.

- Det ville være dejligt, hvis Emerson Palmeiri, der ikke har spillet meget for Chelsea, kunne komme tilbage og spille i Italien, siger Mancini til Gazzetta dello Sport.

Det samme gør sig gældende for en anden italiensk back i Premier League, Adam Masina for Watford.

- Vi ved, at Adam Masina er en mulighed, men han er forsvundet lidt fra radaren efter sit skifte til Watford, siger den tidligere Manchester City-træner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED